VTM maakt VTM GO voor iedereen beschikbaar!

0
VTM GO
© Medialaan

Na de bètaversie is er vandaag de officiële lancering van het online video on demand (VOD)-platform VTM GO.

Vanaf nu kan iedereen ook de VTM GO-app ontdekken – naast vtmgo.be – en zijn er enkele nieuwe functionaliteiten, zoals kijken op het tv-scherm via Chromecast voor iOS (voordien was Android al mogelijk). Er zijn ook nieuwe reeksen: zo biedt VTM GO de internationale misdaadreeks ‘The Team 2’ in preview gratis aan. De Spaanse HBO-succesreeks ‘Locked Up’ (Vis a vis) van ‘Walter Presents’ is vanaf nu ook te bekijken via vtmgo.be en in de VTM GO-app.

‘THE TEAM 2’ in preview te bekijken

De officiële lancering brengt een preview met zich mee van de VTM-reeks ‘The Team 2’, die vanaf vandaag volledig bij VTM GO gratis te bekijken is. The Team 2 is het vervolg op het succesvolle eerste seizoen dat bij VTM gemiddeld 541.000 kijkers en een marktaandeel van 22,5% haalde, en ook buiten de grenzen scoorde. Binnen Europa trok The Team 1 meer dan 10 miljoen kijkers, verspreid over 10 zenders in 10 landen.

Lynn Van Royen vertolkt één van de drie hoofdrollen in The Team 2, dat net zoals het vorige seizoen gaat over speurders die over de grenzen heen een misdaad met internationale vertakkingen proberen op te lossen. Lynn speelt Paula Liekens, die met haar methodische en haast wiskundige aanpak een hoge functie heeft bij de Belgische geheime dienst. Samen met de Deense politiecommissaris Nelly Winther (gespeeld door Marie Bach Hansen – The Legacy) en de Duitser Gregor Weiss (gespeeld door Jürgen Vogel – Tatort), hoofd van de afdeling Mensenhandel bij de Hamburgse politie vormen ze het nieuwe Joint Investigation Team. Naast Lynn Van Royen zijn nog andere Belgische acteurs in de reeks te zien, waaronder Joren Seldeslachts, Lucas Van den Eynde en Steve Geerts.

In The Team 2 brengt de zevenvoudige moord in een pension in de Deense moerasgebieden een team van onderzoekers uit Denemarken, Duitsland en België samen. Wat eerst lijkt op een terreurdaad leidt de rechercheurs al snel naar de internationale kunsthandel en een breed uitgesponnen netwerk van vluchtelingen. Een zoektocht die leidt van Denemarken over Syrië tot de probleemwijken van het Brusselse Molenbeek. De helft van de draaidagen waren in ons land.

Wat is VTM GO?

Naast programma’s van alle tv-zenders van MEDIALAAN – de Persgroep Publishing (VTM, Q2, Vitaya, CAZ, VTM KIDS, VTM KIDS JR. en Qmusic) zitten in het online VOD-platform VTM GO ook exclusieve internationale series, in totaal goed voor meer dan 300 titels. VTM GO zet in op live kijken, catch-up, bingeviewing en exclusieve content. Kijken op het tv-scherm kan via Chromecast op iOS- en Android-toestellen. Kijken via AirPlay komt er binnenkort nog aan. Elke gebruiker krijgt een gepersonaliseerd aanbod op basis van het eigen kijkgedrag. VTM GO is gratis dankzij targeted advertising. Iedereen kan vanaf nu VTM GO gebruiken op vtmgo.be en via de VTM GO-app, die de huidige VTM-app overschrijft.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here