Wendy Van Wanten trapt feestjaar af in Kursaal Oostende

Wendy Van Wanten
© Medialaan

Op 6 februari 2020 viert Wendy Van Wanten haar 60ste verjaardag, dé aanleiding om van het jaar 2020 een feestjaar te maken: 30 jaar Iris Vandenkerckhove/30 jaar Wendy van Wanten. En hoe kan de Oostendse zangeres dit beter vieren dan met een groots concert in het Kursaal van haar Oostende en dit onder de noemer van ‘De Vrienden van Wendy’.

De fans mogen zich verwachten aan een 3 uur durende show vol met optredens, smeuïge anekdotes en verhalen over haar leven en uiteraard enkele onaangekondigde verrassingen ….dit alles vlot aan elkaar gepraat door Kristof Poot en Koen Vijverman.

De show start met een optreden van de Vlaamse ambiance- en charmezanger Steve Tielens die meer dan een muzikaal boontje heeft voor Wendy van Wanten en het Kursaal van begin af aan al in vuur en vlam zal zetten.

Ook Jan Wuytens komt langs. Wuytens is sinds 2016 Wendy’s sidekick die samen met haar de Vlaamse podia bespeelt met nummers zoals ‘La Spagnola’ en ‘Amigos Para Siempre’.

25 jaar geleden stonden Wendy Van Wanten en Jo Vally al samen in de Ultratop met het duet ‘Eeuwig en Altijd’. Dus ook Jo Vally mag absoluut niet ontbreken tijdens Wendy’s verjaardagsshow.

Wendy Van Wanten en Luc Steeno vormen al jaren een muzikaal koppel dat op bijna alle festivals in Vlaanderen heeft gespeeld. Daarnaast zijn het ook goede vrienden en dus mag boezemvriend Luc Steeno niet ontbreken op Wendy’s feest.

Als kers op de taart mag Wendy René Froger en zijn backings The Frogettes verwelkomen.

De locatie voor Oostende is niet toevallig gekozen. Wendy mag dan al meer dan 25 jaar in Aalter wonen, in hart en nieren blijft ze Oostendse. Ze keert daarom ook met veel plezier terug naar de kust om haar feestjaar in te zetten. “Ik blijf een kind van de zee. De zee is mijn klankbord. Het is de beste therapie om tot rust te komen.”

Praktisch

  • Waar? Casino Kursaal, Oostende
  • Wanneer? Zaterdag 29 februari 2020 om 20u
  • Tickets en info: www.kursaaloostende.be
advertentie