13 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024
13 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024

DAAN (The Voice Kids) timmert aan muzikale toekomst

Jo De Clercq

Een maand terug moest Daan Vandenbruwaene in de laatste knock-outs van The Voice Kids de wedstrijd verlaten. Zijn coach Gers Pardoel koos niet voor hem, maar de 14-jarige zanger uit Kluisbergen heeft niet stil gezeten in de tussentijd en blikt vooral terug op een mooie periode.

Daan: “Het was zeker eerst even slikken toen ik niet mijn naam hoorde vallen aan het einde van mijn knock-out. Anderzijds sta je met 3 sterke kandidaten waarvan er maar één door kon. We hadden alle drie goed gezongen dus was het voor eender wie door zou gaan een terechte overwinning. Heb ik spijt dat ik heb deelgenomen? Zeker niet! Ik heb toch mooi kunnen laten zien aan Vlaanderen dat ik graag zing en Vlaanderen liet massaal weten dat ze het mooi vonden. Mijn instagram ontplofte telkens na de uitzendingen. Het was voor mij vooral een bijzonder leuke ervaring waar ik veel van heb kunnen opsteken. Ik heb veel geleerd. Ik wil héél graag verder gaan met muziek. De vele reacties die ik achteraf kreeg en na een maand nog altijd krijg zijn zo leuk. Het liefst van al wil ik met eigen muziek naar buiten komen maar tegen dat moment neem ik in mijn eigen studio regelmatig een covertje op. Zo was ik te zien op de tv-zender AVS met mijn versie van de Michael Bublé-cover ‘Home’ dat voor de gelegenheid op de tv-zender gebruikt werd als song voor Corona.
Ik kreeg daar zoveel reacties op dat ik er een clipje heb bij gemaakt en online gegooid. Ik heb zin in alles wat muziek is en dat tv-avontuur heeft me echt nog meer aangezet om er hard voor te werken.”

De youtube-cover van DAAN : https://youtu.be/ZTCC0bgfubI

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today