10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 16 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 16 april 2024

Hoe ziet de toekomst van The Voice Kids eruit?

The Voice Kids
@DPG Media

The Voice Kids werd door de coronacrisis vroegtijdig afgebroken, maar VTM werkt aan een oplossing om de twee laatste afleveringen alsnog te laten doorgaan. De talentjes moeten hun parcours immers volwaardig kunnen afwerken. Davy Parmentier, creatief directeur bij VTM, licht in Het Laatste Nieuws toe hoe dat in de praktijk zou kunnen verlopen.

VTM hoopt dit najaar alsnog de finales van The Voice Kids op het scherm te kunnen brengen. “Stilaan krijgen we zicht op hoe we The Voice Kids, ondanks alle coronabeperkingen, dit najaar toch op antenne zullen krijgen,” aldus Parmentier in Het Laatste Nieuws.

Een volle studio met een laaiend enthousiast publiek zal niet mogelijk zijn. Een piste die momenteel onderzocht wordt bij VTM is om alle families die komen supporteren als clusters of ‘bubbels’ met de nodige afstand van elkaar in de studio te plaatsen. “Als dat op het moment van de opanems strookt met de maatregelen,” aldus Davy Parmentier.

Het principe van de thuisfans die vanuit hun woning mogen stemmen zou behouden blijven. “Met honderd gezinnen die we in beeld brengen en alle gezinnen in de studio heb je meer dan genoeg ambiance,” klinkt het bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today