10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024

Ignace en Yvan Brunetti brengen prachtig duet

Ignace en Yvan Brunette brengen prachtig duet
Het is al een tijdje geleden dat we nog eens iets van Ignace Baert hoorden. Maar he, daar is zopas verandering in gekomen. De zanger heeft een duet met Yvan Brunetti opgenomen.
Ignace, die we vooral kennen van zijn hit in 1973 “More Than Sympathy”, het songfestivalnummer “Baby baby” van Nicole en Hugo, “Blijf bij mij” van Niels William enz …. heeft een Italiaanse single opgenomen “L’amore Della Mamma”.

“Ik schreef het nummer al een heel tijdje geleden maar wist van in het begin dat ik het in duet wou zingen en in het Italiaans. Ik ben zoals zovelen een Italofiel. Mijn voorliefde voor Italië en de liefde voor “La mamma” lieten mij dromen van een Italiaanse single laat Ignace weten. Yvan Brunetti was voor mij een bijna vanzelfsprekende keuze daar hij Italiaans bloed door de aderen heeft stromen en heel enthousiast was over het nummer. Een samenwerking zag hij dan ook meteen zitten. Voor de clip konden we het natuurlijk niet laten richting Italië te vertrekken. Het publiek ter plaatse was al zo enthousiast over de song en de tekst, wat ons zoveel voldoening gaf en we al van een geslaagde samenwerking konden spreken”

Het is een zomers nummer geworden, je waant je gewoon op reis tussen de olijfbomen, heerlijk genietend van de zuiderse mentaliteit (en een Aperol Spritz natuurlijk).
“Het ware mooi geweest het nummer te kunnen uitbrengen voor moederdag maar corona heeft daar anders over beslist. Op zich niet zo heel erg vonden we omdat de liefde voor onze moeders het hele jaar door geldig is en niet alleen die ene dag. Het liedje wordt in Italië al heel goed onthaald en graag gehoord! We hopen natuurlijk ook dat het nummer in eigen land op wat aandacht en de nodige steun kan rekenen”, lacht Ignace.

“L’amore Della Mamma” geeft je direct dat zalige vakantiegevoel en mag dus niet ontbreken tijdens de zomerparty’s!
Het nummer is te downloaden via iTunes en Apple Music
De clip is te bekijken via YouTube: https://youtu.be/Rqmm3RTp97Q

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today