15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024
15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024

Jani Kazaltzis en vriend gescheiden na buitenechtelijke flirt?

Jani Kazaltzis
Foto: VIER

Het weekblad Dag Allemaal brengt deze week in primeur het nieuws dat Jani en zijn vriend niet langer een koppel vormen. Volgens verschillende bronnen zou de druppel die de emmer deed overlopen een buitenechtelijke flirt van Jani Kazaltzis geweest zijn. “Dat zou voor de nodige spanningen gezorgd hebben”, schrijft het weekblad.

De relatie van Jani en zijn vriend zat al een tijdje in moeilijk vaarwater. Vorig jaar al vertelde Jani Kazaltzis al één en ander tijdens een interview. “We maken momenteel niet onze beste periode mee. En dat heeft te maken met te veel werkdruk, bij ons allebei”, reageerde Jani Kazaltzis in het voorjaar van 2019. “Op die manier zijn de problemen tussen ons zich gaan opstapelen. Ik ben er met een psycholoog over gaan babbelen en die zei me: ‘Mensen veranderen met de jaren, dus soms moeten liefdespartners elkaar opnieuw leveren kennen’”, vertelde Jani.

Jani en zijn vriend werkten een jaar lang aan hun relatie, maar blijkbaar is hun relatie dan toch op de klippen gelopen. Wat de reden is? Daarover wil Jani geen tekst en uitleg geven, dat is trouwens zijn volste recht. Maar de geruchten gaan de ronde dat Jani een buitenechtelijke flirt met een andere man gehad zou hebben. Of dat zo is? Dat weet alleen Jani en eventueel die ‘derde’ die mogelijk betrokken partij is.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today