7 °C Antwerpen, BE
dinsdag 16 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
dinsdag 16 april 2024

Nieuwe kinderheld Studio 100 is roze poedel

Studio 100

Er is een nieuwe held in het land… Freddy, een onweerstaanbare roze poedel die ervan droomt om een echte weerwolf te worden!

Studio 100 lanceert op 28 oktober 2020 in samenwerking met Kinepolis Film Distribution de animatiefilm “100% Wolf”, een uniek verhaal over vriendschap, mysterie & humor, gebaseerd op het gelijknamige boek van de Australische schrijfster Jayne Lyons.

Freddy en zijn familie bewaren al eeuwenlang een groot geheim. Overdag zijn ze gewone mensen, maar ‘s nachts transformeren ze in weerwolven. Normaal zou Freddy op zijn veertiende verjaardag ook transformeren in een weerwolf, maar dat loopt fout. In plaats daarvan verandert hij in… een roze poedel. Dit betekent het begin van hilarische avonturen, want Freddy heeft ondanks alles maar één missie: bewijzen dat hij voor 100% een wolf is. Tijdens zijn zoektocht beseft Freddy dat hij, ondanks zijn roze, ontplofte kapsel, misschien niet 100% wolf is… maar wel 100% held.

“100% Wolf” is een productie van Flying Bark Productions en komt uit in Australië, Japan, Vietnam, Portugal, Rusland, Polen, …
Studio 100 & Kinepolis Film Distribution (KFD) brengen de animatiefilm “100% Wolf” op 28 oktober 2020 uit in de Belgische bioscoopzalen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today