15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 30 oktober 2020
15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 30 oktober 2020

2de show in Lotto Arena voor The Christmas Show!

Foto: Gwenny Eeckels

Op zondag 22 december 2019 kan je in de Antwerpse Lotto Arena terecht voor de 2de editie van ‘The Christmas Show’. Het publiek zal kunnen meegenieten van een uniek, grandioos en groots kerstspektakel. De liveband begeleidt op het podium André Hazes, Belle Perez, Christoff, Tinne Oltmans en Wannes Lacroix, die met hun hits en verrassende kerstklassiekers worden afgewisseld door musicalsterren Hans Peter Janssens, Nordin De Moor en Goele De Raedt.

De eerste voorstelling loopt snel vol en daarom voegt producent Deep Bridge een 2de voorstelling toe aan de agenda en kan het publiek vanaf nu ook tickets bestellen voor de extra zondagmiddagvoorstelling van 14.00 uur. “Op basis van het aantal kaartjes dat er per keer wordt besteld, merken we duidelijk dat ‘The Christmas Show’ uitgegroeid is tot een groeps- en familiegebeuren. We zijn het perfecte excuus voor wie houdt van een unieke kerstbeleving. We zijn het enige concert waar André Hazes ‘Leef’ afwisselt met de grootste kersthits. Bij ons hoor en zie je verrassende duetten en unieke samenwerkingen. Overgoten met een stevige kerstsaus, een liveband en een kinderkoor, is ‘The Christmas Show’ hét eindejaarsspektakel dat je gezien moet hebben”, klinkt het bij producent Deep Bridge.

‘The Christmas Show’ vindt plaats op zondag 22 december 2019 in de Antwerpse Lotto Arena, met André Hazes, Belle Perez, Wannes Lacroix, Christoff, Tinne Oltmans, Nordin De Moor, Goele De Raedt en Hans Peter Janssens. Er zijn voorstellingen om 14.00 en 18.00 uur. Tickets bestel je op www.deepbridge.be

Nog een fijne naam die meespeelt in ‘The Christmas Show’ is voormalig Ghost Rocker Tinne Oltmans. De finaliste van ‘Steracteur Sterartiest’ tekende zopas een platencontract bij Universal Music, maar musicals blijven een grote liefde. Na ‘Zoo Of Life’ en ‘Doornroosje’ en voor ze volgend jaar schittert in ‘MAMMA MIA!’ dompelt Tinne zich helemaal onder in de kerstsfeer en trakteert ze het publiek straks op heerlijk meezingbare kersthits.

Het unieke aan ‘The Christmas Show’ is de versmelting van de populaire artiesten met sterren uit de musicalwereld. Na de aankondiging van Hans Peter Janssens, worden ook Nordin De Moor, Goele De Raedt en Daisy Thys toegevoegd aan de affiche. De Moor studeerde aan het Koninklijk Ballet van Vlaanderen, waar hij in 2004 afstudeerde. Ondertussen speelde hij mee in verschillende Vlaamse en Nederlandse musicals, waaronder ‘Shrek’, ’40-‘45’ en ‘Spamalot’. Voor zijn rol als Patsy in ‘Spamalot’ won hij de Vlaamse Musicalprijs voor ‘Beste Mannelijke Bijrol’. In ‘Chaplin’ zette hij enkele jaren geleden een indrukwekkende hoofdrol neer.

Met Goele De Raedt krijgt de kerstshow er straks nog een topsoliste bij. Ze behaalde diploma’s aan de conservatoria van Brussel en Gent, en was te zien in de populaire tv-series ‘Thuis’, ‘Wittekerke’ en ‘Spoed’. Goele schitterde in de musicals ‘Daens’, ‘MAMMA MIA!’, ‘Beauty and the Beast’ en de Ketnet-musical ‘Team U.P.’ Goele ontfermt zich in The Christmas Show ook over het kinderkoor, dat zal worden samengesteld uit de leerlingen van The Musical Academy.

Naast Goele staat nog een dijk van een stem: Daisy Thys. Daisy schitterde met haar unieke stemgeluid in een massa topproducties, waaronder ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Jekyll & Hyde, ‘Sacco & Vanzetti’ en ‘De Tovenaar van Oz’. De stem van Daisy bezorgt je kippenvel en leent zich bijzonder goed in kerstnummers.
Met het toevoegen van André Hazes, Belle Perez, Tinne Oltmans, Nordin De Moor, Goele De Raedt, Daisy Thys en de aankondigingen van Christoff, Wannes Lacroix en Hans Peter Janssens, krijgt de affiche van ‘The Christmas Show’, die plaatsvindt op zondag 22 december om 18.00 uur in de Antwerpse Lotto Arena, vaste vorm.

Wil je dé grootste indoor kerstbeleving van Vlaanderen niet missen, dan bestel je best tijdig jouw tickets op www.deepbridge.be. Tickets kosten tussen 39,00 euro en 59,00 euro. Voor kinderen onder 14 jaar lanceert Deep Bridge binnenkort een bijzonder voordelig tarief.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today