7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

35.000 handen de lucht in tijdens 13de Schlagerfestival

© Tom Bergs

De dertiende editie van Het Schlagerfestival is vrijdagavond afgetrapt in de Ethias Arena in Hasselt. Zo’n 17.500 enthousiaste toeschouwers brulden de ene meezinger na de andere moeiteloos mee. Al was er dit jaar naast de gevestigde Schlagerfestival-waarden ook plaats voor minder evidente namen zoals Ingeborg, Coco Jr en Umberto Tozzi.

Wanneer de Nederlandse trompettist Ryan Ricks de avond in gang zette, was het voor veel mensen nog even zoeken. Dat ondervond ook tweede artiest Sam Gooris. Pas vanaf ‘Basketsloefkes’ was het publiek voldoende opgewarmd om uit hun bol te gaan. En dat deden ze! Naast Ryan Ricks en Sam Gooris stonden immers ook De Romeo’s, Cooc Jr, Umberto Tozzi, Swoop, Willy Sommers, Ingeborg, Bart Kaell en Christoff op het podium. De hele zaal deed moeiteloos mee.

Nog tickets beschikbaar

Wie nog geen tickets heeft, maar het feestje wel (eens) wilt meemaken moet zich stilaan reppen. Enkel voor de middagvoorstelling van nu zondag 25 maart zijn er nog enkele plaatsen vrij. Die show wordt dan trouwens ook rechtstreeks uitgezonden op Radio 2, waar presentator Marc Pinte alles radiotechnisch in goede banen leidt. Dan moet Ingeborg echter verstek laten gaan, maar neemt Margriet Hermans met plezier over.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today