19 °C Antwerpen, BE
woensdag 30 september 2020
19 °C Antwerpen, BE
woensdag 30 september 2020

42 talenten stoten door naar de studioshows van Belgium’s Got Talent

Belgium's Got Talent
© Medialaan/VTM

Na zeven auditieafleveringen is het zover: de 42 talenten die in de studioshows van Belgium’s Got Talent zullen schitteren zijn bekend.

Juryleden An Lemmens, Niels Destadsbader, Stan Van Samang en Dan Karaty zagen de voorbije weken talloze kandidaten hun kans wagen in de Stadsschouwburg. Vrijdagavond deelden ze de laatste ‘ja’s’ uit. Nadien evalueerde de jury alle acts die hen wisten te bekoren nog een laatste keer om vervolgens hun ultieme selectie te maken. De 42 talenten die werden uitgekozen zullen zich vanaf volgende week opnieuw smijten in de studioshows met een gloednieuwe act.

In de eerste 6 shows betreden telkens 7 talenten het podium. Slechts 2 van hen kunnen doorstoten naar de spannende live finale op vrijdag 25 mei. Eén finalist wordt meteen aangeduid door de jury, de andere bepaalt de kijker thuis. Zij kunnen aan het einde van elke show stemmen op hun favoriete act via een sms naar 6677 of gratis via de VTM-app.

Het resultaat van de voting wordt steeds aan het begin van de volgende show bekendgemaakt. In de finale zullen uiteindelijk 12 talenten strijden voor de hoofdprijs van 50.000 euro.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today