12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

80.000 bezoekers voor derde film De Buurtpolitie

VTM

Na amper 10 speeldagen kunnen we opnieuw concluderen dat de formule van De Buurtpolitie er eentje is die werkt. Ook de derde film kan namelijk rekenen op een heel trouwe fanbase, want na slechts anderhalve week kwamen al ruim 80.000 bezoekers de film bekijken!

Het scenario is terug gebaseerd op een waargebeurd verhaal, want deze keer onderzoeken Commissaris Berckmans & zijn team een plofkraak op een geldautomaat. Om de boeven te kunnen strikken, moeten ze zich begeven in het circusmilieu als undercoveroperatie.

De bekende collega’s: Ianthe Tavernier (Floor), Andy Peelman (Koen), Manoe Frateur (Eric), Ilse La Monaca (Brigitte), Tim Ost (Tom), Henny Seroeyen (Robin), Dorien Reynaert (Femke), Charlotte De Groof (Lotte), Johan Kalifa Bals (Obi), Willy Herremans (de commissaris), Eric Peeters (Patrick)…staan opnieuw paraat om een mysterie op te lossen!

SYNOPSIS: De Buurtpolitie onderzoekt een plofkraak op een geldautomaat. Het onderzoek leidt hen naar een circus dat net zijn tenten heeft opgezet. Maar wat is de link tussen het circus en de plofkraak? En waarom gebeuren er zoveel vreemde dingen sinds het circus zijn intrede heeft gemaakt? De agenten zetten alles op alles om het mysterie op te lossen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today