2 °C Antwerpen, BE
maandag 6 december 2021
2 °C Antwerpen, BE
maandag 6 december 2021

’80’s-idool Rick Astley komt naar Brusselse AB

rick astley
© AB Concerts

De Engelse zanger Rick Astley kennen we van grote hits als ‘Never Gonna Give You Up’, ‘Whenever You Need Somebody’ en ‘Together Forever’. Na een korte break, is Rick Astley sinds 2001 weer helemaal terug. Op vrijdag 21 september 2018 komt Rick Astley in de Brusselse Ancienne Belgique optreden.

Astley verkocht wereldwijd meer dan 40 miljoen platen en heeft heel wat hits gescoord. Zo is hij de eerste mannelijke artiest van wie de eerste 8 singles een plaats veroverden in de UK top tien.

Zijn meest tot de verbeelding sprekende single is ‘Never gonna give you up’ waarmee hij op 21-jarige leeftijd debuteerde.  De single werd nummer 1 in 16 landen en ging twee decennia later als ‘rickrolling’ een nieuw leven leiden op het internet. Het leverde hem een legioen nieuwe fans op die de laatste jaren voor volle zalen zorgden in onder andere Argentinië, Japan, Australië en de UK.

Op 21 september zullen de Belgische fans zich kunnen laven aan soulvolle live versies van de hits, nummers uit zijn nieuwe plaat, ‘Beautiful Life’, die op 20 juli dit jaar verschijnt en een handvol verrassende covers.

Tickets voor het concert van Rick Astley start op 8 juni 2018 vanaf 9u op www.abconcerts.be.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today