13 °C Antwerpen, BE
dinsdag 30 april 2024
13 °C Antwerpen, BE
dinsdag 30 april 2024

Christophe en Nick verrassen: “wij kijken samen naar Blind Getrouwd”

Foto: VTM

Christophe Ramont en Nick Laenen werden aan elkaar gekoppeld tijdens Blind Getrouwd, maar hun huwelijk hield niet stand. Al bleven de twee wel vrienden. In Story bevestigen ze dat hun vriendschap nog steeds overeind blijft.

Nick en Christophe horen elkaar dagelijks en zondagavond wordt er druk heen en weer gesms’t over het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd dat ze als ervaringsdeskundigen van nabij volgen.

“Het is uiteraard ontzettend herkenbaar”, vertelt Nick in Story. “Van de stress van de partners tot het verschil in hun tempo.” Nick betrapt zichzelf erop dat hij veel commentaar geeft: “Zo van: ‘Denk toch niet zoveel na en ga er gewoon voor!’. Maar zo simpel is het natuurlijk niet”, lacht Nick.

Christophe kan zich daar enkel bij aansluiten: “Als buitenstaander is het makkelijk om te zeggen: je gaat te snel of te traag. Of: ‘Praat wat meer, zo moeilijk is dat toch niet?’ Maar je zit met 1.001 gevoelens en gedachten”, herinnert Christophe zich levendig.

Als de twee één goede raad mogen meegeven aan de nieuwe koppels klinkt het in koor: “Blijven communiceren en niet te veel nadenken!”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today