13 °C Antwerpen, BE
dinsdag 30 april 2024
13 °C Antwerpen, BE
dinsdag 30 april 2024

Lynn Wesenbeek: “Zij hebben mij daarbij heel erg geholpen” 

Foto: VTM

Jarenlang was Lynn Wesenbeek de leading lady van de VTM, maar nu is ze al een tijdje uit de spotlights verdwenen. Haar dochter Lauren Versnick daarentegen treedt elke keer meer en meer in de spotlights en bouwt aan haar eigen carrière. 

Naast Lauren heeft Lynn nog een dochter Morgane. Twee volwassen vrouwen met een eigen leven, maar wel een leven waarin mama Lynn nog altijd een belangrijke rol speelt. 

“Zowel hun papa als ik blijven een soort baken. De verhoudingen verschuiven wel. We zijn niet langer de zorgdragers, maar eerder coaches langs de zijlijn. Ze zijn jong en nu is het aan hen”, klinkt het bij Lynn in Primo. 

Lynn heeft een goeie band met haar dochters, ondanks dat ze vroeger vaak afwezig was. Ze bleef zorgen voor continuïteit en structuur in het leven van haar gezin. 

“Ik had het geluk dat mijn schoonfamilie bestond uit drie vrouwen. Zij hebben erg geholpen bij het zorg dragen voor Lauren en Morgane. Het was een soort ‘little village’. Een kleine community die mij gezien mijn onregelmatige uren ondersteunde. Dat was een groot cadeau.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today