17 °C Antwerpen, BE
donderdag 19 september 2024
17 °C Antwerpen, BE
donderdag 19 september 2024

Willy Sommers: “Nooit iemand zo discreet ontmoet” 

Foto: Maarten Geukens

Toen Willy Sommers en Wendy Van Wanten samen een grote hit scoorden met ‘Kijk Eens Diep In Mijn Ogen’, dachten mensen dat er meer was tussen de twee dan alleen maar een samenwerking. 

“Wendy was toen hot, hé. Toen wij ons duet lanceerden, kwamen de mensen naar mij toe: ‘Zeg Willy, met Wendy Van Wanten samen in een loge, dat is ’t een en ’t ander zeker? Zo’n bom!’ Maar ik heb nog nooit in mijn leven een vrouw ontmoet die zo discreet was. Ik respecteerde dat ook, wanneer ze zich moest omkleden. Dan stond haar manager Danny met een grote handdoek voor haar. En de mensen maar denken dat wij lagen te rollebollen in onze kleedkamer”, lacht Willy in Dag Allemaal. 

Willy had op dat moment ook een partner, Viviane en zij is gelukkig nooit jaloers geweest op het succes van Wendy en Willy en het feit dat ze op dat moment vaak tijd doorbrachten met elkaar.  

“Zij begreep dat, ze was mannequin en styliste en deed ook de styling voor Wendy. Ze was ook veel in het buitenland en wist dat het een professionele samenwerking was. Ik heb Viviane nooit verboden om in Milaan of Parijs te gaan defileren en daar zullen ook wel knappe mannelijke modellen geweest zijn. Ik was haar na een tijdje wel kwijt natuurlijk.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today