16 °C Antwerpen, BE
donderdag 17 oktober 2024
16 °C Antwerpen, BE
donderdag 17 oktober 2024

Willy Sommers: “Het is daarvoor dat ik het doe” 

Foto: Entertainment-Today.be

De carrière van een artiest bestaat niet alleen maar uit hoogtepunten. Zo heeft Willy Sommers grote succes gekend, maar zijn er ook periodes geweest waarbij het wat stiller was rond de zanger. 

Zijn optreden op Pukkelpop was dan weer een grote boost voor de zanger. Plots zag hij het aantal optredens in zijn agenda weer volop stijgen. 

“Ik treed dit jaar bijna 200 keer op. Cindy neemt veel van de ouderlijke en huishoudelijke taken op zich, ik hoef me daar amper iets van aan te trekken. Ik kan dus volop voor mijn carrière gaan. Ik ben nooit aan het cijferen: ‘Ah, dit weekend ga ik zoveel verdienen.’ Ik doe het voor het applaus, daar geniet ik zo van”, zegt Willy in Dag Allemaal. 

Wie geen 200 optredens per jaar heeft is Wendy Van Wanten. Zij deed onlangs haar beklag over het feit dat haar pensioen zo laag is. 

“Dat is een beetje uit z’n context getrokken. Het was zeker niet mijn bedoeling om daar een klaagzang over af te steken. Als zelfstandige is je pensioen inderdaad geen vetpot, gelukkig heb ik altijd hard gewerkt en goed geboerd. Maar ik heb drie kinderen grootgebracht, en je weet wat ze zeggen: elk kind kost een huis, en soms zelfs een villa. Zeker als ze naar de universiteit willen.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today