15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 18 oktober 2024
15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 18 oktober 2024

Prins Laurent verliest aan populariteit

Entertainment-Today.be

Ieder jaar wordt de koninklijke familie een keertje besproken en krijgen ze allemaal een rapportcijfer op 10. Prins Laurent is helaas met net met de hakken over de sloot.

De fans van Laurent vinden het vooral leuk hoe hij zijn reputatie van het zwarte schaap van de familie weet te cultiveren. Maar helaas breidt de groep tegenstanders ook uit. Heel wat mensen vinden dat hij zich ondertussen iets volwassener mag gedragen, schrijft het Laatste Nieuws.

Slechts 42% van de Belgische bevolking is nog positief over Laurent en dat is minder dan de helft. Hij is een van de weinige werkende leden van de koninklijke familie, maar hij weet ook helaas niemand te overtuigen.

En dan zijn het ook nog eens vooral de Vlamingen die een probleem met hem lijken te hebben. Zij rekenen af met de prins op zijn gebrek aan motivatie en inzet.

Een tijdje geleden liet de prins weten dat hij minder publieke activiteiten voor het koningshuis wil gaan doen en dat hij zich liever op andere zaken concentreert. En als hij dan echt mag kizen, dan wil hij nog het liefst gewoon in het buitenland gaan werken.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today