19 °C Antwerpen, BE
donderdag 17 oktober 2024
19 °C Antwerpen, BE
donderdag 17 oktober 2024

Hugo Sigal: “Daar kon ik niet aan tippen”

Foto: VTM

Hugo Sigal had al twee relaties achter de rug voor hij een relatie kreeg met Nicole Josy. Hij was 23 en het was liefde op het eerste gezicht. Zij leerden elkaar kennen tijdens de opnames van een tv-programma waar Hugo moest presenteren en Nicole te gast was.

“Zij was al bekend als zangeres en had net de Knokke Cup gewonnen. Daar kon ik niet aan tippen. Toch werd ik instant verliefd op haar. Het was een coup de foudre. Zo’n prachtige vrouw. Ik voelde wel dat Nicole de boot afhield”, zegt Hugo in Story.

De zanger was zo verliefd op Nicole, dat hij zelfs met een foto van haar onder zijn hoofdkussen sliep. Toen ze elkaar een tweede keer tegen het lijf liepen, heeft hij Nicole uiteindelijk gekust.

“Nicole werd thuis streng opgevoed. Ze kreeg weinig vrijheid en had nog nooit een vriendje gehad. Toen ik haar zei dat ik haar graag zag en met haar verder wilde, bleek Nicole me gelukkig wel te zien zitten. Ze is gevallen voor mijn lach. En mijn vitaliteit. Ik was heel energiek en danste graag. Ook mijn schoonouders hebben me snel aanvaard.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today