18 °C Antwerpen, BE
donderdag 17 oktober 2024
18 °C Antwerpen, BE
donderdag 17 oktober 2024

Kristel Verbeke: “Ik hoop dat ik niet overkom als bitch”

Foto: Entertainment-Today.be

Wie deze zomer naar ‘Hoog In De Lucht’ gaat kijken, het nieuwe theaterstuk van de Sven De Ridder Company, zal Kristel Verbeke aan het werk zien als CEO van een luchtvaartmaatschappij. Ze speelt een hard tante die bezorgd is om haar personeel.

“Ik hoop dat ik nooit overkom als een bitch, maar voel me wel een zakenvrouw. Ik heb thuis een eigen bedrijfje en dus moet ik ook beslissingen nemen. Economie interesseert me ook. Het kader van het stuk ligt me ook wel. Alleen al het moment dat je de luchthaven binnenkomt. Allemaal mannen en vrouwen met hun koffers onderweg naar ergens in de wereld”, zegt ze in Primo.

We kennen Kristel natuurlijk allemaal nog als K3’tje en zo wordt ze nog altijd vaak herkend. Ze wordt er ook nog heel vaak over aangesproken.

“Ze verklappen hun favoriete liedjes en de dansjes die ze imiteerden, de films en shows die ze mooi vonden. Het zijn vaak volwassenen die nu zelf met hun kinderen naar Hallo K3 kijken of fan zijn van de nieuwe K3. Ik ben altijd trots als ik zie wat de groep bereikt heeft. Blij dat ik daar mijn steentje toe kon bijdragen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today