18 °C Antwerpen, BE
donderdag 17 oktober 2024
18 °C Antwerpen, BE
donderdag 17 oktober 2024

Kato Callebaut: “Ik ben best impulsief”

Foto: VRT

Zo’n 8 maanden geleden werden Kato Callebaut en Tom Dice de trotse ouders van Nova. Nu het zomer is, is het voor mama Kato en Papa Tom een stuk drukker, maar als het kan, dan nemen ze Nova gewoon overal me naartoe.

Zo hebben ze het deze zomer vooral erg druk met het promoten van hun nieuwe single ‘Madness’. Waarover het nummer gaat, vertelt Kato in Dag Allemaal.

“Het gaat over ons als tegenpolen. Ik ben best impulsief, Tom eerder gereserveerd en bedachtzaam. Al hoeft het niet enkel over ons te gaan. Iedereen kan er zijn eigen invulling aan geven. De boodschap is vooral dat iedereen mag zijn wie hij of zij wil zijn”, zegt Kato in Dag Allemaal.

Het leven van het koppel stond helemaal op zijn kop en hun leven is helemaal veranderd. Maar dat nemen de twee er met veel plezier bij.

“Doorheen het jaar treden we vaak op in culturele centra. Over het algemeen is het daar minder druk dan bij ‘Tien Om Te Zien’ bijvoorbeeld. Naar zulke kleinere zalen nemen we Nova graag mee. Vooraf checken we altijd even of er meerdere loges zijn. Dan maken we van eentje een slaapkamer voor haar als het kan.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today