14 °C Antwerpen, BE
vrijdag 20 september 2024
14 °C Antwerpen, BE
vrijdag 20 september 2024

Nieuw drama in Thuis

Vlaamse dagelijkse fictiereeks - De zenuwen steken de kop op bij Joren en ook Judith zit vol adrenaline. Karin moet Tom iets bekennen en dat zorgt voor heel wat animo op kantoor. Peter voelt dat Femke sterker staat dan hij had gedacht. Viv maakt Lowie jaloers.

De makers van ‘Thuis’ hebben voor het nieuwe seizoen een serieuze portie drama voorzien. In de loop van het nieuwe seizoen zal één van de personages met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd worden waarna er een ingrijpende operatie zal uitgevoerd worden. Valt er snel een nieuwe dode in ‘Thuis’? Die kans is groot.

Voor opnames op maandag 26 augustus zijn de makers van ‘Thuis’ op zoek naar figuranten. Zie jij het zitten om een dokter op spoed te spelen? Of een chirurg?  Of een bezoeker in het ziekenhuis? Grijp dan nu jouw kans om mee te schitteren in ‘Thuis’ en je ontdekt als eerste wat er misschien wel met de personages die door Mathias Vergels, Lynn Van den Broeck, Leah Thys, Pol Goossen, Wim Stevens, Ann Pira of Raf Jansen zal gebeuren.

Opgeven kan via https://figuratie.be/production.php?p=105

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today