16 °C Antwerpen, BE
zaterdag 21 september 2024
16 °C Antwerpen, BE
zaterdag 21 september 2024

Erika uit ‘B&B Zoekt lief’: “Ik was me er niet van bewust” 

Foto: VTM

Het liefdesgeluk van Pascal en Erika was helaas van korte duur. Erika had wel al wat twijfels, maar besloot toch haar hart te volgen. Helaas met weinig succes. 

“We zijn bijna een halfjaar een koppel geweest, van november tot april. Die eerste maanden waren fantastisch. Het was wel een langeafstandsrelatie omdat hij in België een flexijob had, maar dat wisten we op voorhand. We belden elkaar veel, twee keer per dag een videocall, en veel berichtjes tussendoor… Hij leek me heel verliefd. Ik ben hem in België gaan opzoeken, hij is een paar keer naar hier gekomen. Er was passie en romantiek”, zegt Erika in Dag Allemaal. 

In de paasvakantie ging Pascal terug naar Erika toe. Zij zat op dat moment met een gebroken schouder en had heel veel pijn. Ze kon zich amper bewegen en iets leuks doen werd moeilijk. 

“Pascal deed veel karweitjes, terwijl ik tv aan het kijken was. Toen gingen de poppen aan het dansen. Pascal vertrok weer naar België, het was vroeg in de ochtend, ik had amper geslapen van de pijn. Ik gaf hem verstrooid een kus op de wang, en dat is blijkbaar verkeerd gevallen omdat… hou je vast, het geen kus op de mond was! Ik was me er niet eens van bewust, maar Pascal heeft me dat heel kwalijk genomen.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today