13 °C Antwerpen, BE
zaterdag 5 oktober 2024
13 °C Antwerpen, BE
zaterdag 5 oktober 2024

Drama: sterft Raven in Familie?

Drama: sterft Raven in Familie?

Foto: DPG Media

Familie-kijkers reageren verbijsterd op het nieuws dat publiekslieveling ‘Raven’, gespeeld door Aaron Blommaert uit hun favoriete serie verdwijnt. Bovendien komt de acteur met enkele opvallende uitspraken over zijn afscheid…

“Hoe Raven verdwijnt, mag ik niet spoilen. Wel dat hij blijft leven”, vertelt Aaron zaterdag in Het Laatste Nieuws. “Ik heb altijd gefantaseerd over een tragische scène waarin Raven wordt neergeschoten”, gaat Aaron in de weekendeditie van de krant verder. Maar aangezien Raven blijft leven bestaat de kans dan ook altijd dat hij ooit terugkeert. Al zal dat niet voor meteen zijn. De acteur heeft namelijk andere plannen…

Aaron Blommaert kiest namelijk resoluut voor zijn muziek en dat bleek niet langer combineerbaar met zijn acteerwerk bij Familie. Bovendien wil Aaron eindelijk ook eens gaan genieten van het ‘jong zijn’.

“Spontaan eens op café hangen met mijn vrienden of gaan feesten in Gent. Om dan ’s ochtends wakker te worden, naar elkaar te kijken en te denken van ‘Wat voor stommiteiten hebben we nu gedaan?!’” lacht Aaron Blommaert in gesprek met Het Laatste Nieuws.

De fans van Familie zullen ‘Raven’ ongetwijfeld missen, zeker nu hij in zo’n spannende verhaallijn met een driehoeksrelatie met zijn vader Lars (Kürt Rogiers) en Stefanie (Jasmijn Van Hoof) verwikkeld zit. Al is er één opsteker: aangezien Raven niet sterft, kan het personage altijd terugkeren.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today