16 °C Antwerpen, BE
vrijdag 18 oktober 2024
16 °C Antwerpen, BE
vrijdag 18 oktober 2024

Jorina uit Blind Getrouwd: “Dag en nacht verschil”

Foto: VTM

De laatste jaren heeft kersvers ‘Blind Getrouwd’-bruid Jorina naar eigen zeggen heel hard aan zichzelf gewerkt, omdat ze een laag zelfbeeld had: “Op korte tijd ben ik vijftien kilo afgevallen, heb ik een vaste job gevonden op een middelbare school aan het onthaal én heb ik de dingen wat kunnen loslaten”, citeert TV Familie haar.

“Dat maakt dat ik steeds beter in m’n vel kwam te zitten en dat ik nu positiever in het leven sta. Als ik mezelf nu vergelijk met de Jorina van tien jaar geleden, dan is dat echt dag en nacht verschil. Ik ben heel blij met waar ik nu sta in het leven, en met hoe ik eruitzie. Ik durf me nu uitdagender te kleden en zelfs m’n vormen in de kijker te zetten”, zegt ze.

“Dat lage zelfbeeld had destijds ook een effect op mijn liefdesleven”, vervolgt Jorina. “In die periode durfde ik niet zomaar op mannen af te stappen. De laatste jaren is dat gebeterd. Zo zat ik ook op datingsites, maar apps zoals Tinder zijn niet mijn ding. Want je wéét niet wie het meent op die apps, hé. Daarom heb ik me maar gewoon voor ‘Blind Getrouwd’ ingeschreven. Dan was ik tenminste zeker dat m’n toekomstige man het serieus nam”, lacht Jorina.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today