12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Aaron Blommaert: “Hoe dichter ik kwam, hoe meer stress”

Foto: Entertainment-Today

Aaron Blommaerts personage in ‘Familie’, Raven, was lange tijd de ideale schoonzoon voor heel wat vrouwen. Tot het plots de andere richting uitging met de ooit zo brave zoon van Lars. Hij raakte verslaafd aan de drugs en zo ging het van kwaad naar erger.

Om zijn rol zo waarheidsgetrouw mogelijk neer te zetten, baseerde Aaron zich op het verhaal van een ex-gebruiker van vlees en bloed. Zijn naam is David Ketteridge.

In de reeks wil zijn personage afkicken en trekt daarvoor naar Reset in Antwerpen. Daar helpen ze mensen van hun verslaving afkomen. Reset is geen verzonnen centrum, nee, het centrum bestaat echt en is wel degelijk gespecialiseerd in verslavingszorg.

“Ik ben zelf met het idee van die drugverslaving naar de scenarioschrijvers gestapt nadat ik de film ‘Beautiful Boy’ had gezien en bij een vriend zag hoe drugs tot problemen leidden. En ook: ik had altijd al zo’n rol willen spelen. Eerst dacht ik nog: ça va, oké, ik kan dat wel. Coole rol. Goeie uitdaging. Maar hoe dichter het kwam, hoe meer stress ik voelde. Omdat ik besefte dat er een verantwoordelijkheid mee gepaard ging. Er kijken veel mensen naar ‘Familie’, het moest goéd zijn. Ik voelde dat het… belangrijk was, of zo”, zegt Aaron in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today