5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024
5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024

Aaron Blommaert: “Ik liet me niet dragen naar het toilet”

Copyright: VTM

De carrière van Aaron Blommaert zit in de lift. Niet alleen op muzikaal vlak doet hij het erg goed, ook als presentator en acteur loopt het voor Blommaert voor de wind.

Momenteel maakt hij op televisie vooral grote indruk in ‘Familie’ als de drugsverslaafde Raven. Het gaat steeds meer en meer de slechte kant uit en dat is op vraag van de acteur zelf

““Pittige scènes om te spelen, maar ik ben in mijn nopjes omdat het mede dankzij mij is wat Raven overkomt. Ik zit vier jaar in Familie , en ruim een jaar geleden voelde ik dat ik Raven wel in de vingers had. Daarom had ik plannen om meer met hem te doen. Vroeger was ik vaak fan van personages die populair en geliefd zijn, en dan plots de bad guy werden. Dan zat ik op het puntje van mijn stoel. Ik wou die brave, plichtsbewuste Raven op het verkeerde pad sturen. Waarop ik de makers vroeg om een verhaal rond druggebruik te bedenken. Ik wou niet dat hij anderen bij zijn val betrok, maar vooral zichzelf in de vernieling hielp. En dat is gelukt”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

Dat Aaron het zo bijzonder druk heeft, kwam zijn personage in ‘Familie’ goed van pas. Aaron raakte erg vermoeid en moest zo weinig moeite doen om ook op de set een afwezige indruk te geven. Maar als hij even geen scènes moest opnemen, dan bleef hij niet, zoals sommige acteurs, in zijn rol. Hij werd gewoon terug Aaron.

“Zover ging ik niet. Ik ben geen method actor . Ik geloof ook niet dat je per se echt moet meegemaakt hebben wat je speelt. We zijn niet in Hollywood, waar je zelfs acteurs hebt die een verlamd personage spelen, en zich tussen opnames laten dragen naar het toilet.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today