1 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 november 2023
1 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 november 2023

Aaron Blommaert: “Ik wil dat helemaal niet worden”

Foto: VTM

Aaron Blommaert is de nieuwe lieveling van vrouwelijk (en mannelijk) Vlaanderen. De jonge presentator, acteur en zanger weet iedereen in te pakken met zijn aanstekelijk enthousiasme en zijn spontaniteit.

Hij wordt wel eens vaker vergelijken met Niels Destadsbader en Koen Wauters en dat is volgens Aaron een fantastisch compliment. Maar hij heeft niet de drang om de nieuwe versie te worden van deze twee kleppers.

“Ik wil gewoon de best mogelijke Aaron zijn, en ik hoop dat mensen me zullen leren kennen zoals ik ben, zoals mijn vrienden mij kennen”, klinkt het in Humo.

Als Aaron zichzelf zou mogen omschrijven dan is dat als een heel gevoelige jongen. “Mijn ouders vergelijken mijn leven weleens met een musical; omdat bij mij alles zo groot is. Ze zeggen dat ik me moet laten testen op hoogsensitiviteit, maar ach, wat niet weet, wat niet deert.”

Maar er is nog een belangrijk aspect hoe Aaron zichzelf zou omschrijven.. “Ik geef veel liefde. Ik heb ooit eens gezegd dat ik me geen moment kan herinneren waarop ik niet verliefd was, maar ik bedoelde daar eerder mee dat er altijd wel een speciale persoon in mijn leven is, iemand in wie ik graag energie steek en van wie ik ook veel terugkrijg.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today