21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Aaron Blommaert: “Mensen zullen mij niet graag zien” 

Foto: DPG Media

De start van het nieuwe seizoen van ‘Familie’ komt steeds dichter en binnenkort kunnen we opnieuw de perikelen van alle personages volgen. Iemand die daar een belangrijke rol in zal spelen, is Aaron Blommaert.  

“Dit najaar zullen de kijkers mij efkes niet graag zien, als Raven dan”, lacht Aaron in Tv Familie. “Hopelijk blijven ze Aaron wél graag zien.” 

Maar voorlopig is het einde nog niet in zicht voor Raven en werkt hij zich aan het begin van het nieuwe seizoen nog een beetje meer in nesten. En daar heeft drugs zeker iets mee te maken. 

Het is nog maar de vraag of Louise achter de waarheid komt en zal ontdekken dat Raven haar heeft bedrogen. Aaron zei zelf al dat het tot een breuk komt, maar dat Raven eerst diep zal vallen om nadien hoog te eindigen. 

Zijn personage zal misschien even niet meer zo populair zijn, schrijft Tv Familie, maar als zanger en presentator hoeft Aaron zich geen zorgen te maken. Zijn eerste solo-single zonde doet het bijzonder goed en is zelfs genomineerd voor Radio 2 Zomerhit. Of hij die ook wint, dat weten we op 19 augustus. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today