9.8 C
Antwerp
zaterdag, september 21, 2019

Christof Desmedt

Hoofdredacteur

Christof Desmedt, 39 jaar, Vlimmeren. Christof richtte in 2014 Entertainment Today op. Is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de site en de eindredactie. Interesses zijn muziek, theater, musical, boeken en film.

Jurgen Malfait

Public Relations - Redacteur

Jurgen Malfait, 39 jaar, Veurne. Jurgen stond in 2014 mee aan de wieg van Entertainment Today. Hij staat in voor de relaties tussen de site, artiesten, managementen en platenfirma's. Daarnaast verzorgt hij op regelmatige basis mee de inhoud van de site.

Tom Bergs

Redacteur - Fotograaf

Tom Bergs, 31 jaar, Haacht. Tom Bergs vervoegde in 2016 het team van Entertainment Today als redacteur en fotograaf. Naast een uitgebreide interesse in alles wat met showbizz te maken heeft, heeft Tom ook een passie voor sportwedstrijden.

Glenn Diels

Management Assistant

Glenn Diels, 31 jaar, Vlimmeren. Glenn vervoegde in 2017 het team van Entertainment Today. Glenn zorgt mee voor frisse ideeën die Entertainment Today moeten doen groeien. Hij lag mee aan de basis van het nieuwe logo en het verfrissende lay-out concept. Verder ondersteunt hij het team van Entertainment Today waar nodig.

Colofon

advertentie
advertentie