2 °C Antwerpen, BE
woensdag 6 december 2023
2 °C Antwerpen, BE
woensdag 6 december 2023

Actrice Liandra Sadzo: “op berichtjes van voetballers ga ik niet in”

Liandra Sadzo
Foto: VTM

Liandra Sadzo brak door als actrice in de jongerenserie ‘D5R’ maar scoorde nadien ook met rollen in #LikeMe en De Buurtpolitie. Maar de actrice is ook een echte influencer op Instagram waar ze vaak poseert in sexy lingerie of zwemkledij.

“Als influencer werk ik samen met verschillende lingeriemerken, en daar horen uiteraard foto’s van mezelf in lingerie of zwemkledij bij,” vertelt Liandra Sadzo in Story.

De actrice krijgt heel wat complimentjes van haar volgers bij de foto’s en die zorgen wel voor een boost van haar zelfvertrouwen: “Die bevestiging is fijn want ik kan heel onzeker zijn,” geeft de 21-jarige actrice toe.

Haar volgers op Instagram zijn vooral meisjes en jonge vrouwen, maar soms krijgt Liandra Sadzo ook wel seksueel getinte privéberichten van jongens. “Die verwijder ik wel meteen,” klinkt het duidelijk bij de actrice. “Er zijn ook voetballers die langs die weg weleens een conversatie met mij proberen aan te gaan, maar daar ga ik nooit op in.” Liandra Sadzo begrijpt niet waarom jongens en mannen haar volgen op Instagram aangezien haar posts altijd over mode en make-up gaan.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today