5 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Actrice uit De Buurtpolitie krijgt geweldig cadeau van fan: “1 woord: WAUW”

Ilse La Monaca
Foto: VTM

Actrice Ilse La Monaca kennen de meeste jongeren als Brigitte uit ‘De Buurtpolitie’. Daarnaast doet Ilse heel wat musicalwerk, iets wat veel mensen trouwens niet weten. Ilse loopt er dezer dagen trouwens euforisch bij, zij kreeg namelijk een prachtige tekening van haar hond Molly cadeau.

“Het is zo fijn om cadeautjes te krijgen van fans. Ik hou ze dan ook allemaal bij, in een koffer! En alle tekeningen verzamel ik in een map”, reageert een meer dan blije Ilse. “Ik apprecieer alle attenties maar de ene tekening is al wat beter gelukt dan de andere…. en als je dan een vraag krijgt of ze je hond mogen tekenen, dan denk je: ja hoor, doe maar wat je niet laten kan… tot je dan plots dit met de post toegestuurd krijgt… 1 woord: WAUW!!!!”, gaat de actrice verder.

De tekening werd gemaakt door Kirsten van Drawing Dreams Animals. “Ongelofelijk wat deze kunstenares met een paar potloden kan!! Ik ben zeer onder de indruk! Het heeft een mooi plaatsje gekregen!”, besluit Ilse La Monaca.

Dit bericht bekijken op Instagram

Het is zo fijn om cadeautjes te krijgen van fans. Ik hou ze dan ook allemaal bij, in een koffer! En alle tekeningen verzamel ik in een map. Ik apprecieer alle attenties maar de ene tekening is al wat beter gelukt dan de andere…. en als je dan een vraag krijgt of ze je hond mogen tekenen, dan denk je: ja hoor, doe maar wat je niet laten kan… tot je dan plots dit met de post toegestuurd krijgt… 1 woord: WAUW!!!! Ongelofelijk wat deze kunstenares met een paar potloden kan!! Ik ben zeer onder de indruk! Het heeft een mooi plaatsje gekregen! Dank u Kirsten van @drawingdreamsanimals #mooi #blij #molly #bassethound #bassethoundsofinstagram #bassethounds #13yearsoldandstillgoingstrong

Een bericht gedeeld door Ilse La Monaca (@ilselamonaca) op

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today