4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Aisha Van Zele opnieuw verliefd: “mensen gunnen met dit liefdesgeluk”

Foto: VIER

Aisha Van Zele moest in januari afscheid nemen van haar echtgenoot Philip Cracco die de strijd tegen kanker verloor. Maar nu is Aisha opnieuw verliefd. Wel érg snel, volgens sommigen. Maar van die kritiek trekt de 35-jarige Aisha zich niets aan…

In Dag Allemaal vertelt Aisha Van Zele dat ze zich bewust is dat mensen zich vragen zullen stellen bij de nieuwe liefde van Aishia. “Maar er zullen ook genoeg anderen zijn die me dit liefdesgeluk wél gunnen,” aldus Aisha. “Ik trek me van eventuele kritiek sowieso niets aan. Het gaat over míjn gevoel,” klinkt het nuchter bij Aisha.

“Als ik thuis in m’n zetel was blijven zitten, hadden mensen daar ook commentaar op gegeven. En als ik verder ga met m’n leven, zijn er weer anderen die daar hun mening over hebben,” beseft Aisha maar al te goed. “De enige reacties die voor ons van tel zijn, zijn die van vrienden en familie. dat vind ik véél belangrijker.”

Aisha Van Zele is samen met Miguel Dheedene, de ex-man van Tanja Dexters. Aisha deelde het nieuws als eerste ook met de familie van wijlen Philip Cracco. “Daartoe voelde ik me wel verplicht. Ik heb altijd een goed contact met hen onderhouden, zeker ook met Philips kinderen. Zij gunnen mij oprecht deze nieuwe liefde. Ze apprecieerden het ook enorm dat ik het als eerste aan hen heb verteld,” aldus Aisha Van Zele in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today