15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Akelig moment op set van Familie: “Ze belandde op intensieve zorgen”

Jacky Lafon
Foto: DPG Media

Martine Jonckheere en Jacky Lafon stonden jarenlang samen op de set van ‘Familie’. Martine speelde Marie-Rose, Jacky speelde ‘Zatte’ Rita. De twee vrouwen hebben heel erg veel plezier gehad op de set samen, maar Jacky heeft ook haar dosis pech gekend.

Zo kreeg Jacky tijdens de opnames een elektroshock tijdens de opname van een scène. “Ik was toen niet aanwezig, maar ik heb vernomen dat Jacky’s toestand ernstig was, omdat een medisch apparaat dat in die scène op haar personage werd toegepast, echt werkte. Ze heeft toen zelfs op de dienst Intensieve zorgen gelegen”, vertelt Martine in Tv Familie.

Maar dat was niet de enige pech die Jacky kende. Als er iets moest mislopen, dan had zij altijd de pech. “Als op de set een studiolamp naar beneden viel of zo, kon je er zeker van zijn dat die zou neerkomen op de plek waar ons Jacky’tje stond”, zucht Martine.

Ook Jacky’s dochter Nathalie kan beamen dat Jacky hard heeft moeten werken om te staan waar ze nu staat. “Ze is in feite in de wieg gelegd om op het podium te staan. Acteren en zingen da’s haar lang leven. En ze is er ook erg goed in.”

Nathalie is een trouwe fan van wat haar mama allemaal doet en ze gaat geregeld naar de shows kijken waarin haar mama mag schitteren. “Ik ga zelfs meerdere keren. Eerst met de ganse familie en vervolgens nog eens met vrienden. Het is geen geschreven regel, maar meestal ga ik kijken wanneer de kop eraf is.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today