12 °C Antwerpen, BE
zaterdag 14 november 2020
12 °C Antwerpen, BE
zaterdag 14 november 2020

Aladdin komt naar Kursaal Oostende

Aladdin en prinses Jasmine
© UItgezonderd

Het mag gezegd… de cast van de magische musical Aladdin is er klaar voor. Na een intense repetitieperiode, de CD-opname en 4 try outs met uitverkochte zalen in CC De Leest is het op 18 mei zover: de feestelijke première van de familiemusical Aladdin.

Regisseur Jaak Lema blikt alvast tevreden terug op de afgelegde weg en producent Uitgezonderd. schenkt een mooie teaser aan het publiek. De betoverende trailer van deze musical is klaar en mag gedeeld worden aan de wereld!

Volgend jaar viert Kursaal Oostende feest! “15 jaar Kursaal Oostende” belooft een fantastisch programma te worden met heel veel verschillende events voor jong en oud. We kunnen vandaag met trots een eerste grote naam aankondigen voor de zomer: de familiemusical Aladdin! De Vlaamse versie met Giovanni Kemper en Ianthe Tavernier komt van 13 tot 16 augustus 2020 naar Oostende. Tickets zijn nu al te koop!

Wie kent dit wereldberoemde sprookje uit Duizend-en-één-nacht niet? De Vlaamse versie van Aladdin toerde eerder dit jaar al in Antwerpen, Hasselt en Gent en komt van 13 tot 16 augustus 2020 voor in totaal acht voorstellingen naar Oostende. De tournee van 2019 was een groot succes. Producent James Cooke is verheugd met de interesse van Kursaal Oostende. “Het is fantastisch dat we een verlengstuk kunnen breien aan onze succesreeks van eerder dit jaar. Oostende is geen onbekend gebied voor ons, want we brachten er eerder al de musical rond Pippi Langkous. Het belooft een spectaculaire, muzikale reis door het Midden-Oosten te worden. Een avontuur vol van humor, (buik)dans, enkele toverspreuken, een vliegend tapijt met een prinses erop en… een knotsgekke Geest uit een wonderlamp,” zegt een enthousiaste James Cooke.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today