15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Album #LikeMe van niets op 1 in Ultratop Album Lijst

#LikeMe
© Pias/Ketnet

Het hoeft niet te verwonderen: na het succes op Ketnet, is ook het castalbum van de reeks #LikeMe een instant succes. Het album kwam deze week uit het niets op de eerste plaats binnen in de Ultratop Album lijst.

Het album van de reeks #LikeMe komt deze week meteen binnen op de eerste plaats van de hitlijsten. Het debuutalbum rond de razend populaire Ketnet-reeks verkocht maar liefst dubbel zo veel exemplaren als de nummer twee in de lijst: ‘A Star Is Born’ van Lady Gaga en Bradley Cooper. 

#LikeMe is een fictiereeks met een hoog musicalgehalte met bewerkingen van Vlaamse en Nederlandse klassiekers zoals ‘Lichtjes van de Schelde’ van Bobbejaan Schoepen, ‘Porselein’ van Yasmine en ‘Het is weer voorbij die mooie zomer’ van Gerard Cox. Deze verrassende muzikale reeks verbindt generaties: Ketnetters van nu kunnen kennismaken met de Nederlandstalige klassiekers uit de tijd van hun ouders.

Daarnaast staat de cast van #LikeMe ook met twee nummers in de Vlaamse Ultratop 50. Hun versie van ‘Allemaal’ van Wim Soutaer stijgt naar plek 29 en ‘Porselein’ van Yasmine komt nieuw binnen op 46.

Op zondag 7 april staat #LikeMe in de Lotto Arena met twee uitverkochte concerten. Die dag is ook de laatste aflevering te zien van het eerste seizoen. Het is nu al bekend dat er een tweede seizoen van de reeks komt.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today