18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024

Alex Agnew dan toch in Antwerpen, Gent en Hasselt

Foto: Photo News

Vorige week kondigde Alex Agnew aan dat hij – in afwachting van alternatieve en/of corona-veilige oplossingen – voorstellingen heeft moeten annuleren in kleinere theaters en culturele centra. Maar er is goed nieuws voor wie hem toch aan het werk wil zien dit najaar.

Sportpaleis Group beschikt inmiddels voor haar drie theaters over de goedkeuring om er telkens ongeveer 70% van de totale bezoekerscapaciteit in veilige omstandigheden te mogen ontvangen. Er wordt hierbij uiteraard rekening gehouden met de geldende normen in termen van social distancing, verplicht mondmasker, hygiëne, zitplaatsen per bubbel, éénrichtingsverkeer enzovoort. De geplande shows van Alex Agnew in Stadsschouwburg Antwerpen, Ethias Theater Hasselt en Capitole Gent kunnen daarom wel plaatsvinden.

Om de social distancing te respecteren, worden de bezoekers met tickets voor een uitverkochte voorstelling verdeeld over twee voorstellingen. Er worden bijgevolg extra voorstellingen georganiseerd waarvoor dan telkens ook extra plaatsen worden aangeboden.

De laatste tickets zijn beschikbaar:
• in Stadsschouwburg Antwerpen op woensdag 28 en donderdag 29 oktober
• in Capitole Gent op woensdag 2 en donderdag 3 december
• in Ethias Theater Hasselt op vrijdag 4, zaterdag 5 en zaterdag 12 december
Hierna zal deze voorstelling in haar huidige vorm niet meer live te zien zijn.

Sportpaleis Group is trouwens blij dat ze de deuren van haar theaters opnieuw kan openen en we zijn er van overtuigd dat ook de bezoeker blij zal zijn eindelijk nog eens een onbezorgde, ontspannende comedy avond te beleven. En Alex Agnew? “Ik heb een podium nodig! To keep my sanity” (HLN 2/10/20).

Praktische informatie:
Alle shows starten om 20 uur. Tickets kosten 40 en 45 euro en kunnen online gereserveerd worden via www.teleticketservice.com.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today