16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Alexander uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik hou er toch mooie dingen aan over”

Foto: VTM

Tussen Fleur en Alexander is het helaas niks geworden in ‘Blind Getrouwd’. Ze blijven wel vrienden en dat is toch ook niet onbelangrijk na zo’n avontuur dat je samen hebt meegemaakt.

De twee zijn nog altijd vrijgezel, maar geen van beiden is nu op zoek naar een nieuwe partner in zijn leven. Ze laten alles op zijn beloop en zien wel of iemand hun pad kruist.

“Maar Fleur grapte al in de reünie-aflevering dat, als ik een nieuwe vriendin zou hebben, ze toch eerst eens langs haar zou moeten passeren ter goedkeuring. Maar nee, ik ga de tijd nemen om het even te laten bezinken. En wat er nog op mijn liefdespad komt, zie ik dan wel weer”, vertelt Alexander in Tv Familie.

Ook de vriendschapsband met de andere koppels uit het programma wordt stevig onderhouden. Zo zijn er al enkele data geprikt waarop ze met z’n allen nog eens zullen samenkomen.

“Er zijn al heel wat verjaardagen gepasseerd, dus aan feestjes evenmin een gebrek. ’t Is echt ongelooflijk hoe hard we met deze bende aan elkaar hangen”, zegt Alexander. “En zo zie je maar dat we aan dit avontuur toch heel veel mooie dingen overhouden, hé. Met Alexander heb ik er een goede vriend bij, en met de anderen hebben we een band voor het leven. Ik kan voor ons beiden spreken als ik zeg dat we absoluut geen spijt hebben van onze deelname”, vult Fleur aan.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today