7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024
7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024

Alweer goed nieuws voor fans van Gert Late Night

Gert Verhulst
© VIER

Momenteel kunnen we nog volop genieten van het huidige seizoen van Gert Late Night, maar VIER bevestigt dat Gert Verhulst en James Cooke ook in het najaar opnieuw op post zullen zijn op de Evanna voor een nieuw seizoen van de populaire talkshow. Het nieuws werd door programmabaas Annick Bongers bevestigt in Het Laatste Nieuws.

Voorlopig is het nog onduidelijk of Gert Late Night in het najaar zal teruggrijpen naar hun oude concept met drie weekgasten of als ze ook volgend seizoen een coronaversie van hun talkshow zullen moeten voorzien. Dat hangt natuurlijk louter en alleen af van een eventuele tweede golf van het coronavirus.

Maar dat de talkshow terugkomt is alvast een zekerheid. Annick Bongers noemt Gert Late Night één van de belangrijkste bouwstenen van VIER. Ongetwijfeld een mooi compliment voor Gert Verhulst en James Cooke die telkens hart en ziel in hun programma steken.

Gert Late Night lokt ook met hun coronaversie dagelijkse enkele honderdduizenden kijkers naar VIER. Het succes van de talkshow is allerminst tanende.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today