4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 februari 2024
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 februari 2024

An Lemmens deze zomer op VTM: “Ik verklaar hen toch voor gek”

Foto: VTM

De zomer is er weer en dat wil zeggen dat er vooral veel herhalingen te zien zijn op televisie. Gelukkig zijn er ook enkele nieuwe programma’s die hun intrede maken zoals ‘B&B zoekt lief’. Daarin gaan de uitbaters van een B&B op zoek naar de liefde van hun leven.

Het is An Lemmens die de eer krijgt om het romantische programma te presenteren. Zij legt het aspect van het programma uit in Humo.

“In ‘B&B zoekt lief’ staan zes mensen centraal die ooit naar Frankrijk zijn getrokken om een B&B te runnen, maar dan gemerkt hebben: oei, ’t is toch niet zo evident om tegelijkertijd een standvastige relatie uit te bouwen. En ik stuur enkele vrijgezellen hun richting uit. De uitbaters worden vervolgens vrijgelaten en mogen zelf kiezen wie ze waneer naar huis sturen, of misschien wel voor altijd latne blijven.”

An Lemmens heeft niets te zeggen aan de keuzes die worden gemaakt, maar stond wel altijd klaar voor de deelnemers m hen een luisterend oor te bieden wanneer ze dat nodig hadden. En ze gaat ook regelmatig ter plaatse om te kijken hoe het eraan toegaat.

Het programma is overgewaaid vanuit Nederland, waar het programma toch heel wat succes heeft gekend. Maar zelf deelnemen, dat zou Lemmens liever niet doen. “Ik ga graag op vakantie in een B&B, maar ik verklaar de mensen die er eentje openen voor gek. Je moet keihard werken en bovendien altijd wanneer andere mensen vakantie vieren. En je krijgt ook vaak te maken met ontevreden gasten, thanks but no thanks.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today