-0 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 maart 2023
-0 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 maart 2023

An Lemmens: “ik ging dik tegen mijn zin naar school”

Foto: VTM

Onlangs zagen we hoe An Lemmens voor ‘De Klas’ stond in het gelijknamige één-programma. Maar hoe beleefde een zestienjarige An Lemmens haar eigen schooljaren?

“Ik was iemand die dik tegen haar zin naar school ging, en een ontzettend grote mond kon opzetten”, onthult An Lemmens in Humo. “Wat ik niet per se negatief bedoel”, benadrukt de leading lady van VTM.

“Ik stelde gewoon heel veel in vraag, omdat ik altijd alles wilde wéten. Kregen we voor wiskunde axioma’s te leren, dan was ik degene die vroeg: ‘Maar vanwaar kómt dat axioma?’ Ik kon het niet verdragen als de leraar dan antwoordde: ‘Het is nu zo. Leer het gewoon vanbuiten.’ Dan maakte ik mijn ongenoegen duidelijk”, lacht An Lemmens in het weekblad.

Geschiedenis was één van Ans favoriete vakken. En dat zal haar leerkracht geweten hebben. “Ik onderbrak de leerkracht constant om vragen te stellen. Voor hem kwam dat ongetwijfeld over alsof ik zijn les verstoorde, terwijl ik gewoon precies wilde weten hoe het zat. Ach, op die leeftijd denk je dat je al heel volwassen bent, hè”, klinkt het verontschuldigend bij An Lemmens in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today