6 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

An Lemmens kondigt nieuw project aan

An Lemmens
Foto: VTM

An Lemmens zal in samenwerking met het Belgische kledingmerk LolaLiza een eigen feestcollectie uitbrengen en daar is de leading lady van VTM dolgelukkig is.

Belgisch kledingmerk LolaLiza draagt female empowerment hoog in het vaandel. Om hun feestcollectie nog meer kracht bij te zetten, ging het merk een samenwerking aan met An Lemmens. Van een glitter look tot een classy zwarte blazer jurk: de collectie die An Lemmens ontwierp voor LolaLiza heeft voor elke vrouw wat wils!


De keuze voor An Lemmens was voor LolaLiza snel gemaakt. Met hun ‘Celebrating Women’-campagnes heeft het Belgisch label al meermaals getoond dat ze graag kiezen voor sterke vrouwen die zich inzetten voor anderen. “An Lemmens is iemand die perfect in dat plaatje past. Ze zet zich al jaren in tegen dierenleed, omdat geen enkel levend wezen massaproductie hoort te zijn. An is een powervrouw die dicht bij haar publiek staat én hen aanzet om van de wereld een betere plek te maken”, aldus Veerle De Taeye, marketing manager bij LolaLiza.
Ook An Lemmens hoefde niet lang na te denken om zich aan de tekentafel van LolaLiza te nestelen: “LolaLiza is een Belgisch kledingmerk dat een groot publiek aanspreekt zonder haar eigenheid daarbij te verliezen. Daar kan ik me heel erg in vinden. Vroeger werd ik nogal vaak als niche bestempeld. Maar sinds ik mama ben geworden en programma’s presenteer met een uiteenlopend publiek, word ik al lang niet meer gezien als ‘dat meisje met de tattoos en piercings.”
Leititia Noucana, design director bij LolaLiza : “Bij het ontwerpen van An’s collectie vonden we het belangrijk om haar vrouwelijkheid en glamoureuze persoonlijkheid in de verf te zetten, en er tegelijk ook rekening mee te houden dat de collectie voor iedereen toegankelijk is.”
An ontwierp vijf kledingstukken voor de feestdagen. Van een glitter look tot een classy zwarte blazer jurk: een ideale outfit voor élke gelegenheid. En dat is ook precies wat het jurylid van Belgium’s Got Talent in gedachten had:
“Feesten doe je op de dansvloer in een sexy jurk, maar even goed aan tafel tijdens een lekker etentje met vrienden in een comfortabele, feestelijke jumpsuit. Ik ben heel erg blij dat de getalenteerde zielen bij LolaLiza mijn ideeën zo goed konden vertalen in hun praktische uitvoering en kan niet wachten om mijn collectie in het straatbeeld te zien!” – An Lemmens

De collectie van An Lemmens is vanaf 5 december exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde LolaLiza-filialen

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today