8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

An Lemmens overwoog carrièreswitch

An Lemmens
Foto: VTM

In een interview met Het Laatste Nieuws naar aanleiding van haar deelname aan het programma ‘Een echte job’, onthult tv-gezicht An Lemmens dat ze haar mediacarrière bijna vaarwel gezegd had.

“Na de geboorte van mijn oudste dochter Zappa-Rosa heb ik er oprecht aan gedacht televisie vaarwel te zeggen om me te heroriënteren als vroedvrouw,” klinkt An stellig. “Het is niet dat ik mijn huidige job niet graag deed, maar als vroedvrouw ben je erbij in de meest intense momenten van iemands leven. Dat is zo betekenisvol dat ik dat ook voor anderen wilde betekenen,” legt ze uit.

Haar plannen blijken zelfs behoorlijk concreet geweest te zijn, maar gingen uiteindelijk alsnog niet door omdat het naar eigen zeggen toen niet mogelijk was om onzekerheden aan te gaan voor Lemmens.

“Ik kon niet zomaar stoppen met alles waarmee ik bezig was en bovendien moest je toen ook eerst een volledige studie verpleegkunde volgen om aan een opleiding vroedkunde te beginnen,” luidt het.

Wel sluit An Lemmens niet uit dat ze in de toekomst alsnog de stap naar een carrière als vroedvrouw zet: “Ik heb nog een heel leven voor me, ook als televisie een keer stopt.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today