14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

An Lemmens reageert snoeihard op geile berichten: “ik stap naar de politie!”

An Lemmens
Foto: VTM

An Lemmens is de ongepaste berichten en dickpics grondig beu. Dagelijks wordt de leading lady van VTM bestookt met opdringerige berichten en op Instagram Stories maakt ze duidelijk dat ze die geile berichten ‘kotsbeu’ is.

“Als je me lastig valt met je ongepaste berichten… dan zorg je er beter voor dat je geen foto’s van je gezin post waarin je je vrouw tagt”, waarschuwt An Lemmens op Instagram.

An Lemmens deelt screenshots van de oneerbiedige berichten waarin een man schrijft “niets liever te willen dan met haar borsten te spelen”.

De presentatrice waarschuwt de mannen trouwens dat ze hun partners én de politie zal inlichten over hun grensoverschrijdend gedrag.

“Kotsbeu ben ik het, de dagdagelijkse geile berichten van mannen die me per se moeten melden wat ze met me willen doen of wat ik in hun fantasieën met hen uitsteek. De gore naaktfoto’s. Weet dat ik jullie partner op de hoogte breng. Jullie triestige foto’s op het politiebureau belanden. Het gaat zelfs verder dan geen respect hebben. Het is een totale overtreding van je grenzen en je intimiteit”, haalt An Lemmens hard uit op Instagram. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today