10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 22 oktober 2021
10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 22 oktober 2021

An Swartenbroekx emotioneel: “daar ben ik zo dankbaar voor”

Johny Voners en An Swartenbroekx
Foto: Photo News

An Swartenbroekx heeft het overlijden van Johny Voners ondertussen een plaats kunnen geven. De actrice herinnert zich nog levendig het telefoontje van Johny op 8 februari: ‘Je moet nu komen…’ vertelde Johny haar. En meteen wist An Swartenbroekx hoe laat het was: zijn kanker was uitgezaaid.

Toen al begon voor An het rouwproces, onthult de actrice in Story. “De zwaarste periode was van 8 februari tot 17 maart, de dag van zijn overlijden. Elke dag verloor je een beetje Johny”, klinkt het emotioneel bij ‘Bieke’ uit FC De Kampioenen.

An Swartenbroekx geeft toe dat ze Annemie, Johny’s echtgenote enorm dankbaar is: “Tegelijk ben ik dankbaar dat ik toen zo dicht bij hem mocht staan, dat zijn vrouw Annemie dat toeliet.”

Ook al heeft ze Johny’s dood ondertussen een plaats kunnen geven, het gemis wordt er niet minder om. “Ik mis hem. In die mate dat ik er niet tegen kan als mensen vrijblijvend zeggen ‘ik mis je’, ook al zie je hen over drie dagen al terug. Missen, dat gaat over iemand die je nooit meer kunt zien. Zoals mijn mama of Johny”, klinkt het emotioneel bij An Swartenbroekx in Story.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today