22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

André Hazes kan extra media-aandacht missen als kiespijn

© VIJF / SBS Belgium

Het nieuws dat hij te kampen had met een burn-out sloeg in als een bom bij de fans van André Hazes Jr. Niemand het dit zien aankomen en zijn toestand werd dan ook druk besproken in de pers. Iets wat André kan missen.

En dat het serieus is, dat is te merken aan de maatregelen die André heeft genomen. Hij cancelde al zijn geplande optredens en andere activiteiten en wil nu alleen maar rusten. Wanneer je je niet goed in je vel voelt, is het belangrijk om steun te krijgen van buitenaf. En die steun krijgt André ook uit onverwachte hoek. Zo krijgt hij steun van zijn ex en mama van zijn zoon Monique Westenberg.

Op haar sociale media stuurde ze een liefdevol berichtje de wereld in en postte er een hartje bij. Daarmee laat ze André weten dat ze aan hem denkt. Vrienden, familie en zijn manager roepen op om de zanger eventjes de rust te gunnen die hij nodig heeft. “Hij kan extra media-aandacht nu missen als kiespijn”, staat te lezen in Tv Familie. “Hopelijk krijgt hij de ruimte om te herstellen. Hij wil nu vooral tijd doorbrengen met zijn familie en vrienden. Even op adem komen om daarna weer sterker dan ooit terug te keren.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today