13 °C Antwerpen, BE
zaterdag 26 september 2020
13 °C Antwerpen, BE
zaterdag 26 september 2020

André Hazes steekt hart onder de riem van kleine superfan Kylan (The Voice Kids)

André Hazes
© RV

Na de doortocht van André Hazes in Gert Late Night én het optreden van de kleine Kylan die de single ‘Leef’ bracht in The Voice Kids, heerst er momenteel een ware Hazes-hype in Vlaanderen.

Zijn nieuwe album ‘Anders’ kwam afgelopen weekend meteen binnen op de derde plaats in Vlaanderen en zijn single ‘Leef’ (uit 2015) staat momenteel zelfs op nummer 1 bij ons in de back catalogue-Top 50 van Ultratop. Ook de ticketverkoop voor het eerste grote soloconcert van André Hazes in Vlaanderen, op 10 november in de Lotto Arena, loopt als een trein. Als u er nog graag bij bent op 10 november, dus best niet te lang meer wachten om tickets te bestellen! 

Het optreden van kleine Kylan in The Voice Kids ging ondertussen al de grens over en bereikte ook André Hazes, die uitermate gecharmeerd was door de performance van de kleine superfan. André maakte dan ook met veel plezier een filmpje om Kylan te steunen in zijn verdere The Voice Kids-parcours én bood hem ook spontaan zijn hulp aan, indien nodig, met de dames van K3

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today