15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

André Hazes wist relatie met Monique net op tijd te redden

André Hazes
© Christof Desmedt

André Hazes en zijn 16 jaar oudere vriendin Monique Westenberg gingen door een relatiecrisis, vlak voor zijn concertreeks in Ahoy afgelopen oktober. Het ging volgens de zanger zo slecht dat Monique hem het huis uitgooide. “Ik had ook het punt bereikt waarop ik dacht: prima.”

De stress rond de concerten in Ahoy was volgens de zanger de oorzaak van zijn recente relatiecrisis. “Ik heb mijn rust nodig en die kreeg ik niet. Vandaar dat ik mijn intrek heb genomen in een hotel.”

Na hun ruzie in oktober maakte het stel het weer goed. “Toch is er iets waardoor we altijd weer bij elkaar komen. Ze stond ineens in Ahoy, een dag voor de show. Mijn eerste reactie was: wat kom je doen? Toen zei ze: we hebben hier samen naartoe gewerkt, dan maken we het ook samen af. Na drie intense dagen zat het wel weer snor.”

André Hazes vertelt in het recente nummer van &C ook openhartig over de recente verzoening met zijn moeder Rachel. De twee leefden twee jaar lang in onmin met elkaar. “Er was al even indirect contact tussen ons en van daaruit zijn we stap voor stap verdergegaan”, vertelt André. “Er is ook een goed gesprek tussen Monique en mijn moeder geweest en dat heeft veel lucht doen klaren. Toen hebben we ook afgesproken dat mijn moeder de kleine een keer zou zien. Kerst was kort daarop een mooie gelegenheid om het wereldkundig te maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today