5 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Andrei Lugovski opnieuw op het podium tijdens uitreiking Loftrompetten

Andreï Lugovski
© Jeroen D'Havé

Woensdagavond werden in Oostende de Loftrompetten voor de Vlaamse amusementsmuziek uitgereikt; een organisatie van muziekzender MENT TV en VLAPO. Verrassing van formaat: zanger Andrei Lugovski werd met een speciale award in de bloemetjes gezet.

Zijn verschijning op de uitreiking van de Loftrompetten was voor Andrei zijn eerste publieke verschijning nadat hij begin dit jaar vergiftigd werd en daardoor in coma raakte.

Nog wat onzeker en met een wandelstok: zo verscheeen Andrei woensdagavond op het podium in Oostende.  Hij mocht er een speciale award in ontvangst nemen en was bij momenten heel geëmotioneerd toen hij de aanwezigen toesprak.  Ook de ontvangst door zijn collega’s, bezorgde Andrei tranen in de ogen. 

“MENT TV had me gevraagd om langs te komen en eventueel een nummer te zingen. Ik heb laten weten dat ik hier graag wilde bij zijn, maar dat optreden me nog niet lukt”, sprak de erg geëmotioneerde zanger na afloop.  Volgens de dokter die hem begeleid bij zijn revalidatie, heeft de zanger nog een hele weg af te leggen.  “Men spreekt van vier of vijf jaar voor ik weer helemaal de oude zal zijn.  Maar zo lang wil ik mijn fans niet laten wachten. Ik ben nu al aan het uitkijken naar nieuw repertoire en misschien zelfs naar een nieuwe stijl. Mijn comeback moet de moeite worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today