22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Andy Peelman: “Er heerst zo’n grote misvatting over mij”

Foto: DPG Media

Terwijl de meeste Vlamingen het enthousiasme van Andy Peelman we kunnen smaken, zijn er helaas ook heel wat mensen die zich ergeren aan de overenthousiaste presentator. En daar zit Andy toch een beetje mee verveeld.

“Er heerst soms een misvatting over mij. Dat ik een arrogante, dikke nek ben. Dat vind ik erg, net omdat ik zo mezelf wil blijven op televisie. Wie dat niet bevalt, I’m very sorry, ik ben wie ik ben. Geen dikke nek. Ja, ik gun mezelf dingen waar ik hard voor werk en spaar, zoals een auto of een uurwerk. Het kan morgen gedaan zijn en ik wil niet de rijkste van het kerkhof zijn. Als je op tv komt en met een Porsche rijdt, ben je een dikke nek. Kortzichtig, toch”, vertelde Andy in Nina en lezen we in Tv Familie.

Hoewel het natuurlijk niet prettig is om te horen, kan Andy er best om lachen. Hij leeft zijn eigen leven en als andere mensen daar niet tegenkunnen, dan is dat vooral hun probleem.

Ondertussen rijdt Andy met plezier door de straten in zijn Porsche en is hij volop aan het bouwen aan een riante villa met zwembad, wellness en vijf slaapkamers. Gelijk heeft hij!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today