17 °C Antwerpen, BE
maandag 3 augustus 2020
17 °C Antwerpen, BE
maandag 3 augustus 2020

Andy Peelman gaat cheerleaden, racen en opera zingen in Wakandy

Andy Peelman
Foto: VTM

Dat Andy Peelman van geen kleintje vervaard is, bewees hij al vaker als agent Koen in De Buurtpolitie. Maar in zijn eerste, eigen programma, vanaf september bij VTMKZOOM, wordt hij pas écht op de proef gesteld.

In Wakandy meet Andy zich met topsporters, BV’s én kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en (net iets te) veel zelfvertrouwen – want Andy, Wakandy niet? Zo gaat hij drummen met Sean Dhondt, het nieuws lezen met Freek Braeckman en boksen tegen Freddy De Kerpel. Maar daarnaast moet Andy ook een orkest in goede banen leiden, schapen drijven of zelfs zwemmen met een zeemeermin.

“De opnames van Wakandy zijn misschien wel het leukste dat ik tot nog toe heb mogen doen voor televisie,” steekt Andy van wal. “Ik kreeg carte blanche, dus in het programma zie je de échte Andy. Voor de challenges mocht ik bovendien heel wat getalenteerde mensen ontmoeten en maakte ik de zotste dingen mee. Geen enkele uitdaging was te veel en ik heb me 200% gesmeten. Hoewel ik soms wel eens dacht: ‘wat ben ik in godsnaam weer aan het doen?’”.

De 40 afleveringen, vol spectaculaire challenges en hilarische situaties, zijn vanaf 3 september dagelijks te zien bij VTMKZOOM, in het VTM KIDS-blok bij VTM en in de VTM KIDS-app.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today